Известие

Collapse
No announcement yet.

ПОМОЩ КОЛЕГИ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

А така ,поканете го Митака че май само аз го познавам.Па ше му е от полза да познава бая от запалените в Пловдив
    EXАlfa Romeo 156 1.8ТС 98г.+ кожа МОМО и капли тип ГTA
    Suzuki GSXF600 99г.
    Bravo 1.9 8V Multijet

Comment

здравеите колеги,гено днес щях да идвам но бях на работа криво стана ама следващата седмица само да почивам сам при вас...
      alfa romeo 145 1.6 16v TS 97 120hp sigpic CRASH
      145 1.6 16v TS 99
      166 2.4 JTD 150(hp)

Comment

Това не може да е причина за такъв проблем. Освен да дърпа мръсен въздух, не виждам какво друго може да стане.
        Е при мен беше това и даже успя да ми накъса филтъра... съжалявам че нямам снимков материал, за да докажа.
        Fiat Bravo 1.9 101 hp TDSoft 1997 - 12.05.2004 R.I.P.
        Alfa romeo 145 Тwin Spark 1.4 16v 103 hp '97 (отзад на багажника под 145 пише едно AUTOSi, ако някой има идея какво е да пише)

Comment

значи маисторите при тия оплаквания започват с тая сонда,и карат на принципа на елиминирането ако не е това си купи другот.но може и да е катализатор

Comment

аз си оправих тоз проблем...сас смяна на све6ти и по4истване на дюзите....препора4вам ти да ги из4исти6 сас добавка....мисля 4е нее хубаво на ултра звук....
            Сега:Fiat Punto GT 1.4 turbo 136HP + Chip
            Преди:Alfa Romeo 145 1.6 16v 120HP

Comment

Първоначално публикувано от KalinAlfista Покажи съобщение
              аз си оправих тоз проблем...сас смяна на све6ти и по4истване на дюзите....препора4вам ти да ги из4исти6 сас добавка....мисля 4е нее хубаво на ултра звук....
              С добавка може и по-зле да стане, ако разкисне боклуците и набие всичко в дюзите. Добавка помага, ако преди това такава е използвана периодично и няма много отлагания.
              166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
              ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Дебитомер.
                sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Колега и аз го имах саштия проблем,излезна ми ФАЗОФ дат4ик,но са ми казжали 4е тази лампа свети и за други работи,но ако иска6 пробжаи т"ва

145 QV
                  sigpic145 Qv

Comment

Аз имах подобен проблем с оборотите, но при мен се оправи с ламбда сондата. Ти като смени ламбдата замериха ли ти я после дали бачка като хората ?
                    Колкото до дюзите .. на мен ми почистиха и дюзите и дросел клапата нищо не усетих като разлика.
                    А колкото до свещите аз си взех шампион - големите за по 8 лева, а малките по 19 така че ослушай се и може да намериш и по евтини
                    Alfa Romeo 145 TS 1.6 1998

Comment

много ви благодаря колеги започвам да се оринтирам от каде да започна,до колкото ламбда сондата показа че заработи както трябва.Смятам да започна от свещите,но ми се иска да направя още една диагностика та се чудя каде да отида вече...колеги ако знаете някои сервис в които да разбират от нашите машинки в пловдив моля споделете го .......благодаря още единпът
                      alfa romeo 145 1.6 16v TS 97 120hp sigpic CRASH
                      145 1.6 16v TS 99
                      166 2.4 JTD 150(hp)

Comment

Working...
                      X